Wat kunnen we voor u betekenen? 

Elektrotechnische werkzaamheden

Voor het uitbreiden van uw elektrische groepenkast, tot een complete meterkastvervanging. Electra leidingwerk voor keukens en badkamers.

Audio/video oplossingen

De LCD televisie is niet meer weg te denken uit onze huiskamer. Wilt u hem aan de wand of Aan het plafond? Of misschien wilt u hem helemaal niet zien! Ook hiervoor hebben wij ervaring met diverse oplossingen.

Keukenaanpassingen of plaatsingen

Het plaatsen van, door u aangeschafte, nieuwe keuken van elk merk. Wij renoveren keukens, voorzien ze van nieuwe fronten, werkbladen, en apparatuur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Badkamers

Het compleet en vakkundig plaatsen van de door u aangeschafte nieuwe badkamer.

Verlichting

Van professionele tuinverlichting tot slimme LED oplossingen voor alle lamptypes. Laat u door ons adviseren wat voor u de mogelijkheden zijn.

Installatietechniek

Verleggen van het leidingwerk van gas-, water- en afvoer-leidingwerk voor badkamers en keukens. Het vervangen van en bijplaatsen van diverse radiatoren.

Interne verbouwingen

Een extra slaapkamer op zolder, de hal uitbreiden? Onze vakkundige voeren het deskundig en voor zeer concurrerende prijzen uit.

Toilet renovatie

Binnen 3 dagen kunt u al genieten van uw nieuwe toilet.

 

Geberit AquaClean Douche WC

Maakt u uw auto of de vaat schoon met papier? Uw antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Zonder water wordt het namelijk nooit echt schoon. Met de Geberit AquaClean douchewc heeft u, met één druk op de knop, een fris gevoel alsof u net gedoucht hebt. Daarom zijn steeds meer mensen enthousiast geworden over de zachte en natuurlijke reiniging van de AquaClean douchewc.

Wij zijn officieel gecertificeerd Geberit Aquaclean montage specialist.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.